Muutos SunOlon toimintaan!

SunOlolla vastaanotto myös Seinäjoella 4.1.2019 lähtien!

Teen jalkahoitoja aina perjantaisin Jalkahoitola Kulkurin tiloissa Maakunnankatu 3A, 60100 Seinäjoki

Ajanvaraukset SunOlon numerosta 045-896 9551 tai nettiajanvarauksesta vello.fi/sunolo

Tervetuloa!

SunOlon jalkahoidot ovat pääsääntöisesti terveyttä edistävää, jalkojen terveysongelmia ennaltaehkäisevää sekä jalkaterveyttä ylläpitävää hoitoa, ns. lääkinnällistä jalkahoitoa. Myös hemmotteluhoitoa on tarjolla, mutta siihenkin liittyy aina jalkahoidollinen osa.

Jalkahoitohinnasto:

Kulkurin perusjalkahoito 53€

Kulkurin parempi jalkahoito 58€

Kulkurin hemmotteluhoito alk. 62€

Kynsien hoito 35€

Syylänhoito 30€

Podofix-kynnenoikaisuhoito 35€ - 50€


Perusjalkahoito

Hoitoon sisältyy jalkakylpy, ihon perushoitona kovettumien ja pienten känsien poisto sekä halkeamien hoito. Kynsien perushoitona lyhennys, ohennus ja siistiminen. Lopuksi jalkavoide ja hieronta.

Parempi jalkahoito

Hoitoon sisältyy perusjalkahoito, jota täydennetään tarpeenmukaisilla ihon ja kynsien erityistoimilla.

Kulkurin parempi jalkahoito soveltuu asiakkaalle, joka haluaa esim. kynsien lakkauksen tai jolla on vaativaa hoitoa tarvitsevia jalkaongelmia; kuten laajoja kovettumia, kipeitä känsiä, ihohalkeamia, sisäänkasvavia tai/sekä paksuuntuneita kynsiä tai kynsisienen vaurioittamia kynsiä.

Hemmotteluhoito

Hemmotteluhoitona on saatavissa perusjalkahoidon päälle rakennettuja erikoishoitoja, joihin voi sisältyä mm. ihon kuorinta, jalkanaamio, pidennetty jalkahieronta tai erikoishierontoja.

Lämminsuklaajalkahieronta 25€

Magnesiumjalkahieronta 20€

Vyöhyketerapiahieronta 25€

Kynsien hoito

Hoitoon sisältyy tarpeen mukaan kynsien ohennus, lyhennys ja siistiminen.

Syylänhoito

Syylänhoidossa käytetään sarjamuotoista 1-5-hoitokäynnin Verrutop-hoitoa. Verrutop on ammattikäyttöön tarkoitettu syylänhoitoaine.

Kynnenoikaisuhoito

Sisäänkasvavalle kynnelle voidaan tehdä kynnenoikaisuhoito, jos konservatiivisella sisäänkasvaneen kynnen hoidolla ei saada toivottua hoitotulosta.

Podofix-kynnenoikaisuhoito tehdään aina terveelle kynnelle ja oikaisuliuskan uusimisväli on n.5vkoa ja hoitoon olisi hyvä sitoutua puolesta vuodesta vuoteen riittävän lopputuloksen saamiseksi.


Jaloillesi yksilöllinen hoito tarpeidesi mukaan!