Kuva: Sari Haapala

Lääkinnälliset jalkahoidot ammattitaidolla!

  • Diabetes-jalat
  • Reuma-jalat
  • Psoriasis-jalat
  • Sienikynnet
  • Känsät
  • Syylät
  • Kovettumat
  • Halkeilevat kantapäät
  • Kevennykset ja suojaukset
  • Sisäänkasvaneen kynnen oikaisuhoito

Jalkahoidot sisältävät asiakkaan jalkahoitotarpeen mukaan jalkojen kylvetyksen, ihon hoidon eli kuivan ihon, hautumien, kovettumien, halkeamien ja känsien hoidon sekä kynsien hoidon eli kynsien ohennuksen, lyhennyksen ja siistimisen.

Hoidossa käytetään ongelmakohtaisia hoitotuotteita eli kovettumien pehmentäjää, erilaisia rasvoja ja voiteita huomioiden asiakkaiden erityistarpeet (mm. allergiat, diabetes, sieni-infektiot).

Hemmotteleviin jalkahoitoihin voidaan yhdistää muita hoitoja, esim. magnesiumhierontahoito,
suklaahierontahoito sekä vyöhyketerapiahoito.

Kulkurin jalkahoidot ovat pääsääntöisesti terveyttä edistävää, jalkojen terveysongelmia ennaltaehkäisevää sekä jalkaterveyttä ylläpitävää hoitoa, ns. lääkinnällistä jalkahoitoa. Myös hemmotteluhoitoa on tarjolla, mutta siihenkin liittyy aina jalkahoidollinen osa.

Perusjalkahoito

Hoitoon sisältyy jalkakylpy, ihon perushoitona kovettumien ja pienten känsien poisto sekä halkeamien hoito. Kynsien perushoitona lyhennys, ohennus ja siistiminen. Lopuksi jalkavoide ja hieronta.

Parempi jalkahoito

Hoitoon sisältyy perusjalkahoito, jota täydennetään tarpeenmukaisilla ihon ja kynsien erityistoimilla.

Kulkurin parempi jalkahoito soveltuu asiakkaalle, joka haluaa esim. kynsien lakkauksen tai jolla on vaativaa hoitoa tarvitsevia jalkaongelmia; kuten laajoja kovettumia, kipeitä känsiä, ihohalkeamia, sisäänkasvavia tai/sekä paksuuntuneita kynsiä tai kynsisienen vaurioittamia kynsiä.

Hemmotteluhoito

Hemmotteluhoitona on saatavissa perusjalkahoidon päälle rakennettuja erikoishoitoja, joihin voi sisältyä mm. ihon kuorinta, pidennetty jalkahieronta tai erikoishierontoja.

Perushoito + kuorinta 62€

Perushoito + pidennetty jalkahieronta 62€

Perushoito + kuorinta+pidennetty hieronta 70€

Perushoito + Lämminsuklaahieronta 78€

Perushoito + Magnesiumjalkahieronta 73€

Perushoito + Vyöhyketerapiahieronta 78€

Kynsien hoito

Hoitoon sisältyy tarpeen mukaan kynsien ohennus, lyhennys ja siistiminen.

Syylänhoito

Syylänhoidossa käytetään sarjamuotoista 1-5-hoitokäynnin Verrutop-hoitoa. Verrutop on ammattikäyttöön tarkoitettu syylänhoitoaine.

Kynnenoikaisuhoito

Sisäänkasvavalle kynnelle voidaan tehdä kynnenoikaisuhoito, jos konservatiivisella sisäänkasvaneen kynnen hoidolla ei saada toivottua hoitotulosta.

Podofix-kynnenoikaisuhoito tehdään aina terveelle kynnelle ja oikaisuliuskan uusimisväli on n.5vkoa ja hoitoon olisi hyvä sitoutua puolesta vuodesta vuoteen riittävän lopputuloksen saamiseksi.

Jalkahoitohinnasto:

Kulkurin perusjalkahoito 53€

Kulkurin parempi jalkahoito 58€

Kulkurin hemmotteluhoito 62€ -78€

Kynsien hoito 35€

Syylänhoito 30€

Podofix-kynnenoikaisuhoito 35€ - 50€

Jaloillesi yksilöllinen hoito tarpeidesi mukaan!